Huize Roezemoes

Voorstellen

Mijn naam is Hennie Luyendijk. Samen met mijn man Bert en onze pleegdochter woon ik in Grijpskerk. Gastouderschap is mijn grote passie, ik doe dit al ruim 20 jaar met veel plezier.
Ons huis is een fijn huis met voldoende speelruimte en gezellige speelhoekjes. Ook is er een omheinde tuin om in te spelen. Voor de kinderen is er een eigen slaapruimte.

Sinds 2012 werk ik samen met gastouderbureau "InZicht." Het gastouderbureau en ik hebben hetzelfde doel voor ogen, namelijk: kind gerichte opvang bieden met kwaliteit, structuur en stabiliteit. Daarom werken we graag samen.
Ik ben in het bezit van een mbo diploma kinderverzorging/ jeugdverzorging. Tevens heb ik een diploma kinder EHBO van het Oranje kruis. Ieder jaar bezoek ik een EHBO bijeenkomst voor verdieping en verlenging van mijn EHBO.

Ons huis voldoet aan de eisen gesteld aan veiligheid en hygiëne. Dit wordt jaarlijks door middel van een risico inventarisatie gecontroleerd. Hiermee voldoe ik aan alle eisen die de wet sinds 1 januari 2012 stelt aan de gastouder.

Maak simpel je website Eigen site maken